Gratis bilderedigering for mobiler

Adobe lanserte i forrige uke helt nye versjoner av populære bilderedigeringsprogrammet Lightroom. Da lanserte Adobe programmene Lightroom CC og Lightroom Classic.

Les også: Adobe lanserer nye Lightroom-versjoner
Samtidig oppdaterte Adobe sine Lightroom-utgaver for mobile enheter og disse er helt gratis å laste ned. De mobile utgavene bruker nettskyen for å organisere bilder.

Lightroom Classic derimot er ikke knyttet til nettskyen i like stor grad, men er et program du bruker til å redigere og organisere bilder lokalt på din datamaskin.

Les også: Dette er Lightroom CC
Les også: Dette er Lightroom Classic

Nettbasert bilde-organisering

Den mobile utgaven av Lightroom er en del av det nettbaserte Lightroom CC-systemet. Det bruker kunstig intelligens med en såkalt Adobe Sensei-teknologi, altså den samme teknologien som Lightroom CC bruker. Denne teknologien gjør at brukeren ikke trenger å tagge bildene sine for å gjøre dem søkbare – bildene er gjort søkbare med den nye teknologien Sensei. Du kan likevel legge inn nøkkelord i den mobile utgaven av Lightroom. Disse blir synkronisert til Lightroom CC dersom du har denne. Denne versjonen bruker «albums» i stedet for «collections» som et verktøy for samling av bilder (bilde-mapper).

Blant nyhetene i de mobile versjonene av Lightroom er et nytt Brush-verktøy som gjør at du kan redigere bestemte deler av et bilde. Videre er feil blitt fikset som ble oppdaget i forrige versjon.

Last ned

Her kan du laste ned Lightroom for mobile enheter:

Kilde: lightroomqueen.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *