Paragon tilbyr gratis backup

Selskapet Paragon har lansert programvaren Hard Disk Manager 16 og du kan laste ned en versjon som er helt gratis. Denne programvaren kan brukes til å ta sikkerhetskopi av data.

Les også: Guide: sikkerhetskopiering
Paragon Hard Disk Manager er gratis

Gratisversjonen av dette verktøyet kan altså brukes til å ta sikkerhetskopi av data. Du kan velge å ta kopi av hele harddisken, bestemte filer, bestemte mapper. Du kan planlegge automatisk sikkerhetskopiering på bestemte tidspunkt på dagen eller uken. Du får også tilgang til enkle partisjonsverktøy som kan for eksempel brukes til å endre størrelsen på partisjoner.

Last ned og installer

Du finner Paragon Hard Disk Manager 16 på backstage.paragon-software.com. Klikk på «Start for free»-knappen og du blir videresendt til en plass nederst på den samme nettsiden. Her kan du laste ned programmet gratis ved «Current Version». Du velger installasjonsfil for Windows 32-bit eller Windows 64-bit alt etter hvilken Windows du har.

Kjør installasjonsfilen, godta lisensavtalen (det en hake ved I agree…) og klikk på install. Klikk til slutt på Finish-knappen. Du blir bedt om å aktivere programvaren. Du bør aktivere med en gang eller i løpet av neste 5 dagene. Enkelte funksjoner blir ikke tilgjengelige uten aktivering. Du må registrere deg for å aktivere. Klikk på «Create single backup» for å opprette og følg instruksjonene.

Kilde: betanews.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *