Acronis True Image 2018 beskytter PC-en din mot ransomware

Acronis True Image er en gammel traver innen sikkerhetskopiering og den nyeste versjonen kommer med en rekke spennende nyheter.

Les også: Guide: sikkerhetskopiering

Acronis True Image oppretter en bildefil av hele datamaskinen, eller du kan velge en partisjon, eventuelt enkelte filer eller mapper. Programmet kan brukes til å migrere data fra en PC til en annen. Du finner en oversikt over alle funksjonene på acronis.com.
Dette er nytt i Acronis True Image 2018

Nå er en splitter ny versjon klar med en rekke nye funksjoner:

  • Active Protection Technology beskytter PC-en mot ransomware-angrep. Dette er en prosess som kjører i bakgrunnen og er laget for å kunne reagere på unormal aktivitet på PC-en. Dersom data blir kryptert av ransomware kan brukeren gjenopprette filene fra backup. Du kan velge å deaktivere denne funksjonen hvis du ikke ønsker å ha den.

  • Active Cloning gjør det mulig å klone hele systemet til en lokal disk eller en USB-enhet. Du kan starte opp klonen som en separat enhet.

  • Convert to Virtual Hard Drive gjør det mulig å lage virtuell disk fra et Windows-system og du kan kjøre denne fra for eksempel VirtualBox.

  • Better incremental backup performance tar i bruk en ny teknologi som skal øke ytelsen av incremental backup.

  • Backup Activity and Statistics. bruker et nytt kontrollpanel som gir deg en bedre oversikt over prosesser i programmet.

  • Wireless mobile backup to NAS gjør det mulig å ta backup av mobile enheter med Android eller iOS.

Du finner detaljene på acronis.com.

Last ned

Acronis True Image 2018 har en pris på 49.99 USD (395 kroner), men du kan laste ned gratis prøveversjon – klikk på «Try for free»-lenken på nettsiden acronis.com.

Kilde: ghacks.net

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *