Photoshop 2019 er lansert
Adobe sitt flaggskip Photoshop har nettopp fått en stor oppdatering. Verdens beste bilderedigeringsprogram er blitt enda bedre. 2019-versjonen er klar.

Les også: Adobe Creative Cloud 2019
Les også: Photoshop-guiden

Nyhetene

Dette er noen av nyhetene i Photoshop 2019:

 • Innholdstilpasset fyll
  Arbeidsområdet Innholdstilpasset Fyll gir en interaktiv redigeringsopplevelse som gjør det mulig å oppnå sømløse fyllresultater.

  Du kan nå velge hvilke kildepiksler du vil bruke, og rotere, skalere, og speile kildepikslene ved hjelp av Adobe Sensei-teknologi. Du får også en forhåndsvisning av endringene i sanntid i full oppløsning, og du får muligheten til å lagre resultatet i et nytt lag. Les mer på adobe.com.

 • Rammeverktøy for enkel maskering
  Nå er det mulig å på en enkelt vis maskere bilder ved å plassere dem inn i rammer. Du kan bruke rammeverktøyet (K) til å opprette rektangulære eller elliptiske plassholderrammer. Du kan også konvertere enhver form eller tekst til en ramme og fylle den med bilder. Les mer på adobe.com.

 • Ny modus for angring av flere trinn
  Du kan nå bruke Ctrl + Z til å angre flere trinn i et Photoshop-dokument, akkurat som i andre Creative Cloud-apper. Denne nye modusen for angring av flere trinn er aktivert som standard. Les mer på adobe.com.

 • Mer brukervennlig
  Photoshop 2019 blir mer brukervennlig over hele linjen

Du finner detaljene på adobe.com

Video: Photoshop CC 2019 TOP 5 NEW features!

Colin Smith fra YouTube-kanalen photoshopCAFE gjennomgår nyhetene:

Kilder: Adobe.com (1), Adobe.com (2), Adobe.com (3)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *