Malwarebytes gir PC-en din ekstra beskyttelse

Malwarebytes har vært populært som en ekstra beskyttelse mot skadelige programmer. Programmet ble nylig tilgjengelig i versjon 3.1 og kan fortsatt brukes til å fjerne skadevare som ikke andre slike programmer oppdager.

Les også: Antivirus-guide

Dette programmet er kjekt å ha som et tillegg til et annet antivirusprogram – erfaringen viser at det gjerne finner skadelige programmer som ikke andre antivirus oppdager.
Ny Malwarebytes

Det er tydelig at den nye Malwarebytes er blitt forbedret. Dette merkes blant annet i at det står nå klart og tydelig FREE i programvinduet hvis du har installert gratisversjonen. Programmet er også blitt raskere.

Kan brukes etter behov

Gratisversjon tilbyr en skannemulighet som kan brukes når det passer, for eksempel hvis du laster ned gratisprogrammer fra nettet, eller hvis PC-en begynner å oppføre seg unormalt. Betalversjonen derimot inkluderer sanntidsbeskyttelse, det vil si den oppdager skadevare etter hvert som du bruker PC-en din.

Last ned gratis

Du kan laste ned programmet fra malwarebytes.com (FREE DOWNLOAD-lenken) – du får opp et nedlastingsvindu om noen få sekunder. Det er bare å godta lisensavtalen og installere og til slutt klikke på Avslutt for å lukke installasjonsvinduet.

Det har tidligere vært usikkert om gratisversjonen faktisk er gratis, fordi det har stått TRIAL i grensesnittet til programmet. Nå har utviklerne heldigvis rydde opp i dette og nå står det Malwarebytes FREE i programvinduet.

Slå av varsler

Hvis du kun skal bruke Malwarebytes når det passer deg kan det være greit å slå av varsler i programmet. Dette gjør du via Innstillinger og Program. Her kan du slå av de varslene du selv ønsker.

Kilder: malwarebytes.com, ghacks.net

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.