Malwarebytes gir PC-en din ekstra beskyttelse
Malwarebytes har vært populært som en ekstra beskyttelse mot skadelige programmer. Programmet kan brukes til å fjerne skadevare som ikke andre slike programmer oppdager.

Les også: Antivirus-guide

Dette programmet er kjekt å ha som et tillegg til et annet antivirusprogram – erfaringen viser at det gjerne finner skadelige programmer som ikke andre antivirus oppdager.

Kan brukes etter behov

Gratisversjon tilbyr en skannemulighet som kan brukes når det passer, for eksempel hvis du laster ned gratisprogrammer fra nettet, eller hvis PC-en begynner å oppføre seg unormalt. Betalversjonen derimot inkluderer sanntidsbeskyttelse, det vil si den oppdager skadevare etter hvert som du bruker PC-en din.

Last ned gratis

Du kan laste ned programmet fra malwarebytes.com (FREE DOWNLOAD-lenken) – du får opp et nedlastingsvindu om noen få sekunder. Det er bare å godta lisensavtalen og installere – du kan velge språkversjon, for eksempel norsk. Du får a opp installasjonsveiviseren. Klikk på Godta og installer for å fortsette med installeringen, og til slutt Avslutt-knappen for å avslutte installeringen.

Du vil legge merke til at det står PREMIUM TRIAL i programvinduet. Dette til tross for at du lastet ned gratisversjonen. Forklaringen er at du har fått en PREMIUM-versjonen på prøve i 14 dager. Når du har brukt programmet i to uker vil du fortsatt kunne bruke Malwarebytes, men du vil ikke lenger ha sanntidsbeskyttelse.

Slå av varsler

Hvis du kun skal bruke Malwarebytes når det passer deg kan det være greit å slå av varsler i programmet. Dette gjør du via Innstillinger og Program. Her kan du slå av de varslene du selv ønsker.

Kilde: malwarebytes.com

You may also like...

4 Responses

  1. Jim Hanssen sier:

    Hei,

    Jeg bruker Malwarebytes Premium. Det har oppstått ett problem med sanntidsbeskyttelse. Sanntidsbeskyttelsen slår seg av av seg selv (automatisk). Dette har pågått lenge nå. Nå får jeg heller ikke startet sanntidsbeskyttelsen.

    Her må det ligge ett teknisk problem på produktet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.