Malwarebytes gir PC-en din ekstra beskyttelse
Malwarebytes er et populært program som gir PC-en din en ekstra beskyttelse mot skadelige programmer. Programmet kan brukes til å fjerne skadevare som ikke andre antivirus oppdager.

Les også: Antivirus-guide

Dette programmet er kjekt å ha som et tillegg til et annet antivirusprogram – erfaringen viser at det gjerne finner skadelige programmer som ikke andre antivirus oppdager.

Kan brukes etter behov

Gratisversjon tilbyr en skannemulighet som kan brukes når det passer, for eksempel hvis du laster ned gratisprogrammer fra nettet, eller hvis PC-en begynner å oppføre seg unormalt. Betalversjonen derimot inkluderer sanntidsbeskyttelse, det vil si den oppdager skadevare etter hvert som du bruker PC-en din.

Last ned gratis

Du kan laste ned programmet fra malwarebytes.com (FREE DOWNLOAD-lenken) – du får opp et nedlastingsvindu om noen få sekunder. Du kan velge språkversjon, for eksempel norsk og godta lisensavtalen og installere.

Du får opp et vindu med «Din 14-dagers Premium-prøveversjon starter nå». Du kan bare klikke på «Kom i gang»-knappen for å starte programmet. Det mange ikke er klar over er at programmet er fortsatt gratis, men dette vinduet er bare en reklame for den kommersielle Premium-versjonen. Saken er at du får Premium-funksjoner i 14 dager. Etter denne perioden kan du fortsette å bruke Malwarebytes, men de avanserte funksjonene deaktiveres.

Det at du kan fortsette å bruke Malwarebytes etter 14 dagers perioden står det dessverre ingenting om i selve programmet. Det er greit å vite om dette – Malwarebytes kan absolutt anbefales som ekstra beskyttelse.

Slå av varsler

Hvis du kun skal bruke Malwarebytes når det passer deg kan det være greit å slå av varsler i programmet. Dette gjør du via Innstillinger og Program. Her kan du slå av de varslene du selv ønsker.

Kilde: malwarebytes.com

You may also like...

14 Responses

 1. Jim Hanssen sier:

  Hei,

  Jeg bruker Malwarebytes Premium. Det har oppstått ett problem med sanntidsbeskyttelse. Sanntidsbeskyttelsen slår seg av av seg selv (automatisk). Dette har pågått lenge nå. Nå får jeg heller ikke startet sanntidsbeskyttelsen.

  Her må det ligge ett teknisk problem på produktet.

 2. Odd-Bjermund Juvik sier:

  Jeg har betalt kr.449 for å knytte meg Malwatebytes.
  Jeg fikk PC infisert likevel.
  Telenoreksperten kan ikke se at Malvarebytes ligger inne.
  Nettbanken bekrefter imidlertid at det er betalt.
  Hva gjørjeg da?

 3. Arne J sier:

  Hvorfor ber dere om passord etter et år? Og ikke godtar nytt passord? Bare tull!?

 4. Sverre Torfinn Skogstad sier:

  Hvor er min license key
  Betalt for 3 PC’er (NOK 699) og enda ikke mottatt nøkkel

 5. Bjørn Jacobsen sier:

  Hei!
  Jeg bruker Malwarebytes Premioum 4.1.0 og har fått en ADWARE som jeg ikke klarer å bli kvitt (masse porno og «lekre» damer til en billig penge).
  Verken Malwarebytes eller MacAfee anitvirus klarer å fjerne det.
  Noen ide om hva jeg kan gjøre?

 6. Jack Winther sier:

  Hvorfor legger viduet med:
  Mailvarebytees FREE.

  Oppgradering tilgjengelig. En ny og forbedret…osv.
  Instaler nå. og Lukk
  nede i høyre hjørnet og sperrer for tekst jeg skal lese? Ikke går det an å x ut eller lukk, for det reagerer den ikke på…. Det går heller ikke an å skyve viduet til ett annet sted på skjermen.
  HVORFOR?

  • Det du må gjøre er å slå av varsler. Kjør Malwarebytes, klikk på Innstillings-ikonet øverst til høyre. Her kan du slå av varsler om programoppdateringer. Da slipper du å få opp vinduet du snakker om.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *