Malwarebytes gir PC-en din ekstra beskyttelse

Malwarebytes har vært populært som en ekstra beskyttelse mot skadelige programmer. Nå er programmet tilgjengelig i versjon 3.0 og kan fortsatt brukes til å fjerne skadevare som ikke andre slike programmer oppdager.

Dette programmet er kjekt å ha som et tillegg til et annet antivirusprogram – erfaringen viser at det gjerne finner skadelige programmer som ikke andre antivirus oppdager.
Malwarebytes 3.0 er lansert

Blant nyhetene i Malwarebytes 3.0 er et nytt grensesnitt, et kraftigere program mot skadevare og bedre ytelse. Den nye programversjonen innebærer også at det skal beskytte mot flere typer skadevare, tradisjonell skadevare, ransomware og skadevare som utnytter sikkerhetshull. Den gir også beskyttelse mot skadelige nettsider.

Kan brukes etter behov

Gratisversjon tilbyr en skannemulighet som kan brukes når det passer, for eksempel hvis du laster ned gratisprogrammer fra nettet, eller hvis PC-en begynner å oppføre seg unormalt. Betalversjonen derimot inkluderer sanntidsbeskyttelse, det vil si den oppdager skadevare etter hvert som du bruker PC-en din.

Last ned

Du finner gratisversjon av Malwarebytes på malwarebytes.com – du får opp et nedlastingsvindu om noen få sekunder.

Kilder: malwarebytes.com, ghacks.net

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.