Last ned den store Windows 10 oppdateringen før alle andre
Den neste store oppdateringen for Windows 10 er snart klar for installering, men du kan allerede nå laste den ned nå for å prøve.

Les også: Windows 10 Spring Creators Update

For ordens skyld, denne nedlastingen skal ikke brukes på en PC du bruker til daglig – den skal kun brukes for å teste den store oppdateringen. Denne oppdateringen er ikke offisielt lansert ennå.

Slik gjør du det

Du finner en lang liste over lenker på . Dette er en liste over såkalte ESD-filer som kan lastes ned og deretter brukes til å konvertere til ISO-filer.

Den lange listen inneholder Windows 10 i forskjellige utgaver – det du kan gjøre er å kopiere lenken som står under «Client Consumer (RETAIL): x64» (64-bit Windows) – velg lenken med «nb-no» (norsk bokmål) i teksten, altså lenken som ser slik ut:

fg.ds.b1.download.windowsupdate.com….._nb-no_9cb047acb6276c8d94e2f1b3c4d0062f4047087b.esd

Lim adressen inn i adressevinduet i nettleseren din. Du får da en mulighet til å laste ned filen som ESD-fil. Meningen er at du skal deretter konvertere ESD-filen til en ISO-fil. Dette kan gjøres med appen Wimlib. Pakk opp filene i den samme mappen som den nedlastede ESD-filen. Høyreklikk på decrypt.cmd og velg å kjøre som administrator.

Velg «Continue including all editions» og velg deretter «Create ISO with Standard install.wim». Nå settes det i gang en prosess som til slutt blir til en ISO-fil. Denne ISO-filen kan du brenne på en DVD og installere den på en test-PC, eller du kan bruke ISO-filen til å installere Windows 10 virtuelt – vi anbefaler VirtualBox.

Opprette en virtuell disk i VirtualBox og installer Windows 10 via ISO-filen. Du kan eventuelt velge «Jeg har ikke produktnøkkel» og videre «Windows 10 Pro». Godta lisensvilkårene og velg egendefinert installasjon.

Installasjonen fortsetter som vanlig Windows-installasjon – du kan logge deg inn med din Microsoft-konto.

Kilde: ghacks.net

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *