Netflix-tjenesten som redder kvelden

Netflix er en svært populær tjeneste som gjør at du kan se filmer til en fast pris hver måned. Problemet er at den innebygde søketjenesten er ganske dårlig. Det finnes heldigvis gode alternativer.

Les også: Trikset som åpner Netflix-arkivet

unofficial Netflix online Global Search

uNoGS.com er en søketjeneste som kan brukes til å søke etter Netflix-innhold i alle land. Ordet uNoGS er en forkortelse på «unofficial Netflix online Global Search» som ifølge utviklerne ble valgt fordi de ikke kom på noe bedre.

Avansert søketjeneste

Du må klikke på Advanced Search for å gå til selve søketjenesten, det vil si filtrene. Du kan blant annet velge filmsjanger (Genre), film/serie og undertekster. I filmsjanger-kategorien må du starte å skrive noe inn i søkevinduet for å få opp en liste over sjangere.

Videre kan du velge et land. Merkelig nok er ikke Norge på denne listen, men du kan velge Norwegian via subtitle-menyen til venstre. Da får du opp filmer som har norsk i undertekst.

Du kan klikke på en film og får da en lenke til anmeldelser på imdb.com, altså informasjon som kan bidra til å hjelpe deg til å finne film som er verdt å se.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *