Dagens Netflix-tips: skjulte kategorier

Synes du oversikten over filmer på Netflix kunne vært bedre? Du har helt rett!

Les også: Filmstrømmetjenester

Nettsiden til Netflix viser i utgangspunktet et begrenset utvalg av kategorier. Dermed kan det være vanskeligere å finne filmer å se. Mesteparten av kategoriene er nemlig «skjulte». På denne siden avslører vi flere.

Les også: Facebook-gruppe for filmelskere!

Avslør skjulte skatter

Det finnes et triks som gjør at du kan finne skjulte skatter på Netflix. Trikser går ut på at du velger først en kategori på Netflix og får da en nettadresse som ser slik ut:

http://www.netflix.com/browse/genre/6839

Her kan du rett og slett endre nummeret på slutten av nettadressen, altså endre 6839 til et annet nummer. Her er det bare å prøve seg frem og se hva som skjer!

Oversikt over kodene

Du har tidligere kunne finne alle kodene på nettsiden ogres-crypt.com, men denne siden er nå fjernet.

Det finnes flere nettsteder (i tillegg til Dataporten) har tatt vare på og viser disse kodene, for eksempel netflix-codes.com, independent.co.uk og businessinsider.com.

Les også: Feelgood-filmer på Netflix

Over 27 000 kategorier

Det dreier seg om over 27 000 kategorier. Det er et mysterium hvorfor ikke Netflix forteller brukerne om dette. Her er eksempler på kategorier som er tilgjengelige via kodene. Lenkene går direkte til Netflix så du må være innlogget for å få opp filmene:

Les også: Arthaus-filmer på Netflix

Gir ikke tilgang til flere filmer

For ordens skyld, dette trikset gir ikke tilgang til flere filmer, men det avslører underkategorier som Netflix ikke viser, og dermed kan det være enklere å finne filmer du er ute etter.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *