De beste sjakk-appene

Er også du blitt bitt av sjakkbasillen og er ute etter apper som kan brukes til å spille eller trene sjakk? Her finner du de beste appene for sjakk. Du finner apper du kan bruke til å spille mot datamaskin eller mot andre mennesker på nettet. I tillegg finnes det apper som er tilrettelagt for å trene sjakk.

Les også: Her kan du spille sjakk på nettet

Her finner du apper for ulike behov. Stockfish er nok den beste appen for sjakkspillere med en del erfaring. Ønsker du å laste ned en enkel app som gir deg forslag til trekk, etter hvert som du spiller et sjakkparti, kan vi anbefale MaterialChess.

De beste sjakk-appene

 • Stockfish
  Sjakkcomputeren Stockfish som er en av verdens beste – den er tilgjengelig helt gratis. Du kan bruke den både til å analysere sjakkpartier, men også spille mot den. Les mer i vår guide.

 • Sesse
  Dette er en computer som er basert på Stockfish, men som går dypere i sin analyse av sjakkpartier. Denne computeren kan du ikke spille mot, men den brukes til å analysere aktuelle sjakkpartier som Magnus Carlsen spiller. Du kan følge med og se hvordan en verdensmester spiller sjakk! Les mer i vår artikkel.

 • Play Magnus
  Play Magnus er en app som kan brukes til å spille sjakk mot Magnus Carlsen i ulike aldre. Les mer i vår vår artikkel.

 • Magnus Trainer
  Magnus Trainer er en app som kan brukes til å trene sjakk-ferdigheter sammen med Magnus Carlsen. Appen er for alle nivåer i sjakk. Les ner i vår artikkel.

 • MaterialChess
  MaterialChess er en gratis app for Android-mobiler, som gjør det mulig å spille, trene og lære å spille sjakk. Ønsker du å få tips om de beste trekkene underveis i et sjakkparti, er denne appen perfekt for deg. Les mer i vår artikkel.

 • Lucas Chess
  Lucas Chess er programvare for deg som ønsker å spille sjakk mot computere og øve deg på forskjellige typer sjakkoppgaver og sjakknøtter. Les mer i vår artikkel.

 • Kvetka
  Kvetka er en app som tilrettelegger sjakkpartier du finner på nettet, det vil si du kan kopiere nettadressen til ett bestemt sjakkparti og lime dette inn i appen og dette gir deg et brukervennlig grensesnitt for å se på og analysere det aktuelle partiet. Les mer i vår artikkel.

 • Sjakk-databaser
  Det finnes ganske mange sjakk-databaser på nettet som kan brukes til å lære og trene sjakk. Les mer i vår artikkel.

 • Spill sjakk på nettet
  Det finnes mange gode tjenester som tilbyr muligheten til å spille sjakk på nettet, og disse tilbyr sine egne apper på sine nettsider. Dette er tjenester som chessclub.com, chess.com og freechess.org. Ønsker du å spille sjakk aktivt på nettet er dette ypperlige nettsteder. Du finner en oversikt over disse i vår artikkel.

 • Komodo
  Komodo er en kommersiell sjakk-computer som laget for deg som kunne tenke deg å betale for en sterk sjakk-app. Denne appen bruker AlphaZero-motoren som tok verden med storm i fjor. Les mer i vår artikkel.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *