Lær å spille sjakk med Magnus Carlsen!

Play Magnus er en app som gjør det mulig for deg og meg å spille sjakk mot verdensmester Magnus Carlsen i forskjellige aldre.

Les også: Apper for sjakkentusiaster!

Denne appen ble for første gang lansert i 2014 og er etter hvert blitt en kjempesuksess, melder Dagbladet.no i 2016. Ett år senere fortsetter suksessen, skriver hegnar.no. I 2018 har det imidlertid ikke gått like bra for selskapene til Magnus, melder hegnar.no.

5 til 29 år

Du kan starte med å spille mot Magnus Carlsen slik han gjorde da han var 5 år gammel og du kan fortsette å øke alderen. I den nyeste versjonen av appen er Magnus blitt 29. Appen er utviklet for å spille med samme spillestil som Magnus.

Slik spiller du mot Magnus Carlsen!

PlayMagnus

Start med å laste ned Play Magnus-appen som er tilgjengelig for iOS og Android.

Start appen og velg SPILL MOT MEG fra menyen og du kan registrere deg eller fortsette som gjest. Deretter kan du klikke på VELG ALDEREN MIN. Bruk piltastene (øverst) til å velge alder – fra 5 til 7 1/2. klikk så på LA OSS Spille. Skal du velge høyere alder må du betale for å spille videre.

Oppgraderingen koster 49 NOK og du får da flere nye nivåer.

Appen inkluderer også TREN MED MEG som gjør det mulig å trene sjakk sammen med Magnus. Dette inkluderer animasjonsvideoer for nybegynnere og treningsinnhold for alle nivår, inkludert ekspertnivå.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.