Lightroom 6 selges fortsatt

Lightroom 6 var den siste versjonen av den selvstendige versjonen av det populære fotoprogrammet fra Adobe.

Les også: Den store Lightroom-guiden

Denne versjonen ble droppet i 2016 til fordel for en abonnementbasert versjon. I dag er det Lightroom CC og Lightroom Classic som gjelder.

Adobe tilbyr ikke lenger Lightroom 6

Det er sikkert ikke mange som er klar over at Adobe solgte faktisk Lightroom 6 på adobe.com, men det skjedde først nylig at salget sluttet. Dette til tross for at Lightroom 6 ble oppdatert for siste gang i desember 2017.

Selger fortsatt Lightroom 6

Du kan fortsatt få Lightroom 6 på amazon.com. I Norge finner du også Lightroom 6 på prisguiden.no og prisjakt.no, men er i skrivende stund «ikke på lager» – du kan faktisk bestille denne varen. Dette er egentlig mer som en kuriositet, fordi Lightroom 6 oppdateres ikke lenger, pluss at flere av funksjonene i Lightroom 6 fungerer ikke som de skal. Derfor er Lightroom 6 ikke å anbefale lenger.

Alternativer

Lightroom brukes av mange profesjonelle fotografer og amatører, men da Adobe bestemte seg for å droppe den selstendige versjonen var det flere som droppet Lightroom. Adobe lytter rett og slett ikke til brukerne.

Les også: Fotoapper for alle nivåer

Capture One har fått strålende omtaler av både journalister og fotografer, men det er ikke gratis. Les mer om Capture One i vår artikkel. Er du ute etter gratis alternativ er Darktable å anbefale. Les mer om Darktable i vår artikkel.

Kilde: laurashoe.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *