Gratis verktøy for frilansere
Grindstone er en gratis app som kan brukes til å få en oversikt over arbeidstimer for en frilanser.

Les også: Programvare-porten

Tar tiden på en arbeidsøkt

Det er app som kan starte en stoppeklokke når du starter med en oppgave og som gir deg til slutt blant annet informasjon om antall timer som er brukt på oppgaven.

Du kan eventuelt selv definere hvor viktig oppgaven er, estimere hvor lang tid oppgaven tar og om du arbeider mot en deadline på et bestemt dato og klokkeslett. Grindstone kan hjelpe deg med å organisere en jobb.

Informasjonen er kun lagret på din datamaskin og ikke i nettskyen. Mange vil anse dette som en fordel. Du har også en mulighet til å kryptere informasjonen.

Grindstone har en innebygd funksjon som lager graf automatisk for tallene som appen registrerer.

For å være helt gratis er Grindstone ganske bra.

Last ned og bruk

Du finner Grindstone på epiforge.com – klikk på «Start Now – It’s Free!» for å laste ned appen. Når appen er installert får du opp et Grindstone-programvindu og et lite «Welcome to Grindstone»-vindu med mulighet til å se på videoopplæring. Du finner forresten videoer på slutten av denne artikkelen.

I menyen til venstre finner du forskjellige visninger. I midten har du «Work Items»-området. Her finner du en liste over oppgaver som er definert. Her er 2 forhåndsdefinerte oppgaver som eksempler.

Du klikker på pluss-ikoner («Create New») for å opprette en ny oppgave. Du kan gi oppgaven et navn, du kan definere et estimat for hvor lenge du tror oppgaven vil vare, eventuell deadline, eventuelle notater og prioritering. Klikk på OK for å opprette oppgaven. Du finner innstillinger via menyen Grindstone og Options.

Video: Track Your Time

Video: Use Views, Properties, & Quick Entry

Video: Use View Filters & Notifications

Video: Export & Graph

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.