Fotojet tilbyr rask bilderedigering

fotojet0

Fotojet er en gratis nettside som gjør det mulig å redigere bilder på nettet. Tjenesten er enkel å bruke og du kan redigere dine egne bilder for så å lagre redigerte bilder tilbake på din PC. Dette er et godt alternativ for deg som ønsker å redigere et bilde på farten.

Les også: De beste fotoappene

Slik fungerer Fotojet

Fotojet fungerer direkte i nettleseren. Du finner tjenesten på fotojet.com. Du kan åpne et bilde via Open og Computer, og bla deg frem til et bilde på din PC.

Gratisversjonen gir deg tilgang til følgende funksjoner:
  • Auto Enhance er automatisk optimalisering, det vil si du kan justere bildet med ett klikk, slik Fotojet tror er best for det aktuelle bildet.

  • Crop gjør det mulig å beskjære bildet.

  • Resize endrer størrelsen på bildet

  • Rotate roterer bildet.

  • Exposure gjør det mulig å endre eksponering, lys, kontrast, skygge og lyse områder.

Til slutt kan du klikke på Save-knappen og kan da velge et nytt navn på bildet, og du kan også justere kvaliteten på bildet. Klikk til slutt på Save to Computer-knappen for å lagre bildet.

Du må betale for avanserte funksjoner. Dette er blant annet funksjoner som gjør bildene skarpere og som kan brukes til å redusere støy. Videre kan du lage en vignett og brukere ulike typer filtre.

Avanserte funksjoner er ikke gratis

Skal du bruke avanserte funksjonen må du betale for tjenesten. Prisen er 2.91 USD (24 kroner) per måned eller 4.99 USD (40 kroner) per måned. Den første betalingsmodellen betaler du årlig, mens den andre betaler du hver måned. Les mer på fotojet.com.

Kilde: thewindowsclub.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *