Vi har testet lydboktjenester

Har du tenkt å skaffe deg en tjeneste som kan brukes til å høre på lydbøker? Hvilken av tjenestene er best? Vi har testet tre populære tjenester for lydbøker.

Les også: Her finner du lydbøker

Vi har testet Ebok.no, Fabel og Storytel. De har en del til felles, men det er også store forskjeller. Vi har funnet den beste tjenesten!

Fabel

Vi starter med Fabel. Den har rask søkefunksjon og den er enkel å bruke. Liker du krim er Fabel absolutt å anbefale.

Les detaljene i vår test.

Storytel

Storytel har et større utvalg av lydbøker enn det Fabel har, men er også brukervennlig og godt organisert. Storytel er litt dyrere enn Fabel, men forskjellen er minimal.

Les detaljene i vår test.

Ebok.no

Ebok.no er annerledes enn Fabel og Storytel. Fordelen ligger i et stort antall lydbøker. Den tilbyr to separate tjenester, den ene tilbyr et abonnement og den andre er butikk for enkeltbøker. Vi mener det er en ulempe å at disse tjenestene er separate, fordi det er vanskelig for kunden å velge det ene fremfor det andre.

Les detaljene i vår test.

Dette er vinneren

Vinneren i vår test er Storytel. Den har et stort antall lydbøker og den er brukervennlig. Den har også abonnement-mulighet som gjør at du kan lytte til så mange lydbøker du ønsker til en fast pris per måned.

Det kan nevnes at alle tre tjenestene har en felles ulempe og det er at ingen av dem støtter muligheten til å høre på lydbøker på en PC det vil si via en nettside, men du kan laste ned lydbøker enkeltvis på en PC, men dette gjelder kun hvis du kjøper en lydbok enkeltvis.

Republisering

Dette er en republisering av en test fra 2019.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *