Nå kommer oktober-oppdateringen, veldig forsinket

Microsoft lanserte en stor oppdatering for Windows 10 i oktober 2018. Denne oppdateringen hadde såpass mange feil at den ble senere trukket tilbake.

Les også: Oktober-oppdateringen

Denne oppdateringen ble senere gjort tilgjengelig for mange, først i november, deretter i desember og i januar 2019. Det betyr at flere og flere fikk tilgang til den store oppdateringen som opprinnelig skulle lanseres i oktober 2018.

Offisiell lansering, veldig forsinket

Onsdag 20. mars 2019 ble oktober-oppdateringen endelig lagt ut for alle, det vil si den skal installeres på enheter som har Windows 10 med automatisk oppdatering.

Har du allerede fått den?

Du kan sjekke om oppdateringen er allerede installert. Skriv ordet winver i søkevinduet i Windows og trykk på Enter – du vil da få opp et vindu som viser versjonsnummeret. Hvis nummeret er 1809 har du allerede fått den store oppdateringen og da trenger du ikke å gjør noe. Hvis du ser et lavere nummer (1803), da har du ikke fått den store oppdateringen.

Selv om du eventuelt ikke har fått oktober-oppdateringen, så haster det egentlig ikke med mindre du savner noen av de nye funksjonene. Du finner en liste av nyhetene i oktober-oppdateringen i vår artikkel. Har du lyst å installere den likevel kan du gjøre dette ved å klikke på Start, Innstillinger, Oppdatering og sikkerhet. Her kan du klikke på Se etter oppdateringer.

For ordens skyld, denne oktober-oppdatering installerer kun nye funksjoner og ikke sikkerhetsoppdateringer. Det er grunnen til at den ikke haster.

Ny oppdatering i april

Det kan være like greit å hoppe over oktober-oppdateringen (dersom du ikke har den allerede), fordi det kommer en helt ny stor oppdatering i april 2019 – du kan installere denne i stedet. Les mer i vår artikkel

Kilder: Microsoft, betanews.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.