Windows-oppdatering er friskmeldt for de fleste

Det er snart tre måneder siden den store oppdateringen ble lansert og nå kan det være aktuelt å oppdatere.

Les også: Stor oppdatering for Windows

Det er oppdaget en del feil i oppdateringen, men nå har Microsoft fikset de fleste.

Ikke lenger blokkert

En del brukere har opplevd at den store oppdateringen ikke er tilgjengelig. Nå er situasjonen slik at oppdateringen er tilgjengelig for de fleste.

Bør du oppdatere eller ikke?

Det skal være greit å oppdatere nå. På microsoft.com finner du en liste over feil som er blitt oppdaget. Status per i dag er at det kun er meldt om 3 feil som ikke er blitt fikset ennå. Det dreier seg om feil med visse lyddrivere og feil med kinesisk og japansk versjon av Windows.

Det er ditt valg om du installerer den store oppdateringen eller ikke. Hvis du bestemmer deg for å oppdatere kan du gjøre dette via Start, Innstillinger, Oppdatering og sikkerhet. Her skal du få en lenke som gjør det mulig å laste ned og installere den store oppdateringen med nye funksjoner. Det er bare å klikke på lenken for å sette i gang oppdateringen.

For ordens skyld, hvis ikke du ser denne lenken er ikke denne oppdateringen tilgjengelig for deg ennå. Da må du rett og slett ventet.

Du bør også være klar over at denne oppdateringen inneholder kun nye funksjoner og den haster derfor ikke.

Hvis du fortsatt er litt skeptisk kan du bare vente med å oppdatere og du vil etter hvert få en melding på skjermen om å oppdatere.

Du kan angre

Dersom du har installert den store oppdateringen og at du merker problemer kan du gå tilbake til tilstanden før oppdateringen – les mer i vår artikkel.

Kilder: microsoft.com

You may also like...

1 Response

  1. Win 10
    Bare Oppdater nå jeg har Oppdatert 3 computere uten
    problem – skulle der oppstå feil nå får du lete andre
    steder hos deg selv er mitt svar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *