Angre på oppdatering? Det er enklere enn du tror!

Windows 10 fikk nylig en stor oppdatering, men er det blitt oppdaget en alvorlig feil i oppdateringen som gjør at personlige filer kan bli slettet.

Les også: Alvorlig feil i oppdatering

Ikke testet skikkelig

Selv om det er lite sannsynlig at du er berørt av denne feilen kan du likevel være lurt å angre. Microsoft har nemlig svært dårlig historikk når det gjelder store oppdateringer. Microsoft måtte i 2018 trekke tilbake en stor oppdatering på grunn av flere alvorlige feil – les mer om saken i vår artikkel.

Har du oppdatert?

Hvordan vet du at du har fått den nyeste store Windows-oppdateringen? Du kan bruke søkeordet winver i søkevinduet i Windows. Da dukker det opp et vindu – hvis du ser tallet 2004, da har du fått den nyeste oppdateringen. Hvis tallet er 1909 har du fortsatt den gamle Windows-versjone og da trenger du ikke å gjøre noe.

Slik angrer du

Har du installert den nyeste Windows-oppdateringen kan det være lurt å angre, det vil si gå tilbake til forrige versjon. Det er faktisk enklere enn du tror å angre. Du gjør dette via Start, Innstillinger, Oppdatering og sikkerhet, Gjenoppretting. Klikk på Kom i gang under Gå tilbake til forrige versjon av Windows 10.

Du får da spørsmål om hvorfor du går tilbake. Velg ett eller flere alternativer og klikk på Neste. Klikk videre på Nei takk og Neste og Neste igjen. Til slutt kan du klikke på Gå tilbake til tidligere build.

Prosessen ved å gå tilbake til forrige versjon tar kortere tid enn det å oppdatere.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *