Netflix-verktøyet som redder kvelden
Netflix er en svært populær tjeneste som gjør at du kan se filmer til en fast pris hver måned. Problemet er at den innebygde søketjenesten er ganske dårlig. Det finnes heldigvis gode alternativer.

Les også: Trikset som åpner Netflix-arkivet

unofficial Netflix online Global Search

uNoGS.com er en søketjeneste som kan brukes til å søke etter Netflix-innhold i alle land. Ordet uNoGS er en forkortelse på «unofficial Netflix online Global Search» som ifølge utviklerne ble valgt fordi de ikke kom på noe bedre.

Avansert søketjeneste

Vi mener denne søketjenesten er den beste akkurat nå, fordi den har tenkt på det meste. Her kan du blant annet søke på bestemt filmsjanger og språkversjon. Du kan eventuelt klikke på «Search 32/32 Countries For» og deretter klikke på «UnCheck All» og til slutt velge kun Norway slik at du for kun opp filmer i søkeresultatet som er tilgjengelige i Norge.

Et annet alternativ er å velge Subtitle = Norwegian slik at du får Netflix-filmer som har norsk undertekst. Videre kan du velge Sort by Rating slik at du får opp de beste filmene øverst i søkeresultatet.

Du kan eventuelt velge bestemt sjanger (Genre) og du kan velge Movie via Type slik at du kun søker etter filmer. Du får også direktetilgang til anmeldelser fra imdb.com og rottentomatoes.com, pluss lenker til aktuelle trailere, altså informasjon som kan bidra til å hjelpe deg til å finne film som er verdt å se.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *