PortableApps har alle appene du trenger på ett sted
Dette er en superpakke med apper som dekker nesten alle dine behov for apper når du jobber på en PC. Denne pakken har over 300 nyttige apper. Du kan kjøre dem fra PC-en din eller fra en minnepinne.

Les også: Programvare-porten

Denne pakken kan sammenlignes med Ninite, men PortableApps tilbyr tre ganger flere apper.

Alt på ett sted

«PortableApps.com Platform», som appen egentlig heter, er nå tilgjengelig i versjon 16.0.1 – dette er en samling av apper du kan kjøre hvor som helst.

Her finner du apper som Chrome (nettleser), Firefox (nettleser), Opera (nettleser), Thunderbird (e-postleser), LibreOffice (kontorpakke), PDF-lesere, Notepad++ (avansert tekstprogram), XAMPP (webserver-pakke), sikkerhets-apper, ZIP-apper, musikk-og video-apper, bilde-apper og mange spill,

Du finner hele listen over apper på portableapps.com

Last ned

Du finner Portableapps.com Platform på portableapps.com. Klikk på «Download from PortableApps.com»-knappen for å laste ned og kjøre programfilen. Velg norsk språkversjon, godkjenn lisensavtalen og velg «ny installasjon» dersom du installerer for første gang. Du kan velge «oppgradering» hvis du har installert appen fra før av.

Klikk på Neste for å fortsette. Videre kan du velge «bærbar» dersom du installerer på en bærbar PC og klikk på Neste. Klikk til slutt på Neste og Neste igjen og Installer for å gjennomføre installasjonen. Klikk på Ferdig for å avslutte installasjonen.

I bruk

Når installasjonen er ferdig og «PortableApps.com Platform» kjøres opp kommer det opp et Om-vindu som forbereder appen for bruk – dette kan ta et par minutter. Deretter dukker det opp et vindu hvor du kan merke alle appene du ønsker å installere.  Når installasjonene er ferdig får du opp et eget vindu med en oversikt over alle appene som er installert.

Kilder: portableapps.com (1), portableapps.com (2), betanews.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *