Leica Store Oslo med kampanjetilbud

Leica Store i Oslo ble åpnet for to år siden og nå skal dette feires på førstkommende fredag og lørdag.

Les også: Ekstrempris på Leica-kamera

Åpnet i 2017

På åpningsdagen for to år siden kom Leica med et veldig spesielt stunt – et Leica-kamera til ekstrempris. Prisen var 118 000 NOK, men alle de ti eksemplarene ble solgt.

Leica-tilbud

Nå forteller Leica i Norge at selskapet kommer til å ha et tilbud på Leica Q, Leica SL og Leica Sofort. Dette tilbudet skal kunngjøres fredag 10. mai.

I denne forbindelsen har også Interfoto et kampanjetilbud. Du kan kjøpe et Leica SL kamerahus (verdi: 59 995 NOK) og få 14 000 NOK i innbytte på ditt gamle kamera – les mer på interfoto.no.

Du kan lese mer om vidunderet Leica SL på interfoto.no.

Leica-tilbud

Som tidligere nevnt skal Leica presentere tilbud i disse dager. Det første tilbudet er allerede dukket opp og vi må innrømme at det skuffer. Det dreier seg om Leica Sofort – det er instantkamera som skriver ut bilder på papir – man kan altså se resultatet med en gang. Tilbudet er på 2797 NOK og dette er faktisk høyere pris enn dette kameraet tilbys i andre butikker i Norge – vi har sjekket flere nettbutikker. Grunnen til den høye prisen er at dette er et spesialkamera som er designet av Jean Pigozzi. Dette må være et tilbud som kun er for spesielt interesserte og ikke for folk flest som ønsker å kjøpe et «ordentlig» Leica-kamera. Det er vanskelig å forstå hva Leica Norge vil oppnå med dette.

Saken er oppdatert: Flere tilbud dukker opp når vi oppdaterer siden. Her er det blant annet tilbud på Leica Q og Leica Q-P. Vi er fortsatt litt skuffet, fordi den laveste prisen for disse kameraene er 35 000 NOK – fortsatt ikke noe for folk flest som er fotointeressert.

Kilde: leicastoreoslo.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.