Fotografene tester Photo RAW 2018

Selskapet ON1 har nylig oppgradert bilderedigeringsprogrammet Photo RAW 2017 til Photo RAW 2018. Nå er det mange som nevner dette som en god erstatter for Adobe Lightroom, men hvor bra er egentlig Photo RAW 2018? Vi har samlet tester av programmet.

Les også: Dette er Photo RAW 2018
Tester av Photo RAW

  • Ryan Cooper for Fstoppers.com
    Photo RAW 2018 kan ikke erstatte programmer som Lightroom eller Capture One. Photo RAW 2018 fungerer best som plugin med et annet program. Funksjoner som panorama (forhåndsvisning), HDR og masking imponerer, og ytelsen er også meget bra, men Photo RAW er rett og slett for umodent.

  • Ken Kaminesky på egen blogg
    Photo RAW 2018 anbefales først og fremst for amatørfotografer, men også for profesjonelle fotografer som ønsker å ha et tilleggsprogram for redigering av bilder. En av fordelene er relativt lav pris.

  • Joel Wolfson på egen blogg
    Har brukt Adobe Lightroom i ti år og har over 130 000 bilderedigeringer lagret i Lightroom-katalogen. Har nå mistet troen på Adobe og Lightroom, fordi Adobe har bestemt seg for å dele opp Lightroom i Lightroom Classic og Lightroom CC. Dette skaper bare forvirring. Nå er det Photo RAW 2018 som er førstevalget.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *