Nik Collection kan fortsatt lastes ned gratis
Nik Collection er en samling av syv profesjonelle fotofiltre som tidligere har vært gratis, men som nylig er blitt oppdatert i en ny versjon og denne er ikke gratis. Du kan imidlertid fortsatt få tak i den gamle versjonen, helt gratis.

Les også: Fotoapper for alle

DxO har overtatt

Selskapet DxO lanserte i begynnelsen av juni Nik Collection i en optimalisert versjon. Prisen er nå 69 euro (660 kroner). Du kan laste ned pakken og prøve den gratis i 30 dager via nikcollection.dxo.com/download.

Nik Collection har ikke fått noen nye funksjoner, men det dreier seg om bedre kompatibilitet med Adobe Photoshop, Lightroom og Elements. Det var fare for at pakken ville forsvinne da Google droppet videre utvikling, men denne lanseringen betyr at Nik Collection vil fortsette å være tilgjengelig. Les mer om historikken til Nik Collection i vår artikkel.

Prisen du betaler er engangspris for produktet, men du kan bruke Nik Collection på opptil 3 datamaskiner. Du finner detaljene i pressemeldingen på dxo.com (PDF).

Nik Collection kan faktisk lastes ned helt gratis

Google har nå slettet det meste av referanser og filer om Nik Collection på sine nettsider. Nik Collection er likevel fortsatt tilgjengelig på google.com. Vi har selv sjekket dette og det dreier seg om de gamle filtrene fra Google – vi har lastet ned og kjørt installasjonsfilen – filtrene fungerer som de skal, uten problemer. Vær likevel klar over at dette er en gammel installasjonsfil og som derfor kan den være ustabil, spesielt hvis du bruker Nik Collection som plugin – du har ingen garanti for at den fungerer feilfritt. Vær også klar over at Google kan når som helst finne på å fjerne pakken fra sine tjenere på nettet.

Hva er Nik Collection?

Du finner detaljene om Nik Collection i vår artikkel.

You may also like...

1 Response

  1. Hjettis sier:

    Liten endring på hyperkoblingen for å laste med til MAC:
    https://dl.google.com/edgedl/photos/nikcollection-full-1.2.11.dmg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *