Dagens programvaretilbud

nett56

Det finnes en del nettsider som gir oversikten over programvareselskap som tilbyr gratis eller rimelig programvare i en kort periode, gjerne et gratistilbud i løpet av ett døgn. Her får du en oversikt over slike nettsider.

Les også: Programvare-porten

På noen av disse nettsidene kreves at du registrerer deg, mens andre kan du laste ned programmen uten registrering.

GiveawayoftheDay.com
Giveawayoftheday.com viser ett gratistilbud hver dag, altså programvare som du i utgangspunktet må betale for, er gratis for én dag. Hver dag dukker det som regel opp et kvalitetsprogram. Du trenger ikke å registrere deg.

På nettsiden får du informasjon om hvor lang tid det er igjen av dagens tilbud. Du ser en nedtelling, for eksempel: 1 hour 6 minutes». Du må oppdatere nettsiden, for å oppdatere denne tiden.

Vær oppmerksom på at selve nedlastingslenken får du ikke via en Download-lenke under den svært lille skriften «Advertisement». Dette er reklame som kan være svært forvirrende.

Selve nedlastinglenken finner du via Proceed to download page-knappen. Du vil da få mer informasjon om selve programtilbudet, blant annet om systemkrav, og hvor mye det aktuelle programmet egentlig koster.

Dette gratistilbudet kommer med en rekke begrensninger: Du får ikke kundestøtte for produktet du laster ned gratis, og du har ikke anledning til å oppgradere produktet til fremtidige programversjoner.

Du finner nedlastingslenken via lenken «Download navnet_på_programmet now». Pakken leveres på .zip-format. Du kan pakke det opp med for eksempel gratisprogrammet Bandizip. Les readme.txt-filen som følger med pakken, og følg instruksjonene.

Prosedyren for registrering/aktivering av hvert program varierer etter hvilket program som tilbys på den og den dagen. Når du laster ned programmet, skal det følge med en readme.txt-fil med informasjon om dette.

Du kan abonnere på et nyhetsbrev, hvis du ønsker å bli informasjon hver dag og dagens tilbud.

SharewareOnSale.com

sharewareonsale

Sharewareonsale.com gir en oversikt over flere programmer som enten er gratis eller som er svært rimelige, sammenlignet med fullpris.

Hver dag kommer nye tilbud, og tilbudene varer gjerne lenger enn ett døgn. Du har også muligheten til å abonnere på nyhetsbrev som informerer deg om dagens tilbud.

Du må registrere deg på nettstedet, for å benytte deg av tilbudene. Ønsker du å benytte deg av noen gratistilbudene, trenger du ikke å legge ved informasjon om kredittkort. Du får informasjon om en nedlastingslenke, og et produktnummer.

Virusskanning

De nettstedene vi tipser om på denne siden skal være trygge og skal ikke ha noen datavirus, men det kan uansett være lurt å skanne din datamaskin for virus etter installasjon av nedlastet programvare. Du finner antivirus i vår oversikt.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.