Videonyheter fra Adobe
Videoverktøyene i Adobe Creative Cloud får nye funksjoner som skal bidra til kortere produksjonstid, mer sømløs arbeidsflyt og økt kreativ utfoldelse blant profesjonelle- film og videofolk.

Les også: Det du trenger å vite om Adobe Creative Cloud

Nye funksjoner

Oppdateringene inkluderer animasjon ved hjelp av AI-løsningen Adobe Sensei, intelligente lydforbedringsverktøy, selektiv fargegradering, avanserte datadrevne motion graphics-maler og VR 180-støtte.

Creative Cloud-applikasjoner som Premiere Pro og After Effects ha vært brukt i en rekke Hollywood-produksjoner det siste året. Noen eksempler er Atlanta og Stranger Things, pluss kommende filmer som Searching, The Ballad of Buster Scruggs og The Old Man & The Gun.

Videoppdateringene kommer i kjølvannet av Adobes nylige introduksjon av Project Rush, den første komplette multienhets videoredigeringsapp’en utviklet spesielt for å skape innhold på nett. Project Rush skal sørge for superenkel, intuitiv utvikling og deling av online-innhold ved å utnytte egenskaper i Premiere Pro og After Effects, og prosjektene kan åpnes sømløst i Premiere Pro. Project Rush er foreløpig I beta-versjon blir tilgjengelig senere i år.

Nyhetene

Dette er noen av nyhetene:

  • Annimasjon – Gjør lag til dynamiske former med nye Mesh Sculptering-verktøy som twister, bøyer og skalerer i After Effects. Kunstig intelligens og maskinlæringsteknologi i Adobe Sensei gjør det mulig å skape og animere unike, stiliserte puppets ved hjelp av et webkamera og reference artwork med Character Animators nye Characterizer.

  • Bedre lyd – Forbedrer umiddelbart lyden med intelligente clean up-verktøy, DeNoise og DeReverb i Essential Sound-panelet. Skalér eller fjern bakgrunnstøy og ekko fra et lydklipp som er blitt justert av tilpassede algoritmer.

  • Fargekontroll – Enkel og presis kurvejustering i selektiv color grading og fargestyring med nye Lumetri Color-verktøy i Premiere Pro og After Effects.

  • Fra data til historier – Dra og slipp regneark til Motion Graphic-skissser for å skape visuelle fremstillinger av informasjon i videoprosjekter ved hjelp av datadreven infografikk i Premiere Pro.

  • Iimmersive video – TilføY nye supportfunksjoner til 180-graders video i Premiere Pro og After Effects, herunder optimalisert overførsel av video fra kamera til datamaskin, effekter og output i Google VR 180 til visning på YouTube eller andre plattformer.

  • Sømløst samarbeid – Inviter grupper og individuelle samarbeidspartnere til Team Projects.

  • Adobe Stock-arbeidsflyt – Søk og sorter mellom millioner av profesjonelle 4K- og HD-videoer, Graphics-maler og ta dem rett fra Essential Graphics-panelet inn i Premiere Pro og After Effects.

Du finner mer informasjon om disse verktøyene på adobe.com (engelsk) og adobe.com (norsk).

Kilde: Adobe

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *