Dette pakkeprogrammet er vår favoritt
Et pakkeprogram er en type programvare som nesten må være på plass på alle datamaskiner. Ganske mye av det du laster ned fra nettet, er på et pakket (komprimert) format.

Les også: Programvare-porten

Riktignok har Windows denne funksjonen innebygd, men den har begrenset med funksjoner. Hva er det beste gratisprogrammet til denne oppgaven?

Bandizip anbefales!

Bandizip er et utrolig godt alternativ som støtter flere ulike komprimeringsformater som mange gratis alternativer ikke støtter, blant annet RAR, 7Z, ACE, ALZ, APK, ARJ, BH, BZ, BZ2, CAB, EGG, GZ, J2J, JAR, IMG, IPA, ISO, LHA, LZH, LZMA, PMA, TBZ, TBZ2, TGZ, TLZ, TXZ, UDF, WAR, WIM, XZ og Z. Du velger selv hvilke formater som skal støttes under installasjonen av programmet.

Programmet tilbyr full integrasjon med Windows Filutforsker, du kan pakke opp én eller flere komprimerte filer, direkte i Filutforsker, og du kan dessuten åpne komprimerte mapper i Utforsker. Bandizip støtter også kryptering.

Videre byr Bandizip på flere avanserte funksjoner, som blant annet en mulighet til å velge hva som skjer hvis du dobbeltklikker på en komprimert fil – standardvalget er at programmet viser innholdet i den komprimerte filen.

Bandizip byr også på en muligheten til å skreddersy kontekstmenyer, og det har innebygd bildeviser som viser bilder i komprimerte filer. Bandizip er tilgjengelig i en portabel versjon.

Les mer om Bandizip på bandisoft.com.

Last ned

Du finner Bandizip på bandisoft.com. Det kan nevnes at Bandizip finnes på flere språk, inkludert norsk.

Kilde: bandisoft.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *