CreativeLive tilbyr kvalitetskurs på nett


CreativeLive er et amerikansk selskap om tilbyr videobaserte kurs på internett. En del av kursene er gratis og de krever ikke registrering, mens mesteparten av kursene må du betale for.

Les også: Gratis kurs på nettet

Det er CreativeLive som arrangerer kursene med studenter til stede i et klasserom. Kusene videooverføres på nettet.

Kreative fag

Creativelive.com tilbyr kurs i fag som fotografi, photoshop, design, musikk og økonomi.

Nye kurs er gratis, det vil si kurs som undervises når du besøker nettsiden, altså kursene som vises på forsiden. Kursene blir senere tilgjengelig på nettet, det vil si etter undervisningtiden og da er ikke kursene lenger gratis.

Slik fungerer CreativeLive

Du finner et utvalg av videoer på hovedsiden til Creativelive.com. Videoene du ser på forsiden er gratis – det er bare å klikke på dem og se videoen. Hvis du klikker på CLASSES og deretter ALL CLASSES får du se en meny med alle kursene – her er det kurs som ikke er gratis.

Du kan også se prisene på kursene i oversikten.. Du trenger faktisk ikke å registrere deg, men du får begrenset seertid hvis ikke du registrerer deg. Her kan du selv velge hvilke deler av det aktuelle kurset du ønsker å se.

Du kan høyreklikke på en video for å eventuelt se videoen i fullskjemmodus og du finner andre innstillinger via høyreklikkmenyen. Hvis ikke denne høyreklikkmenyen vises kan du prøve å oppdatere nettsiden slik at menyen dukker opp.

Du kan se på en video i noen minutter uten å registrere deg. Etter dette blir videoen stoppet og du må registrere deg for å fortsette å se videoen. Du kan faktisk fortsette å se på videoen helt gratis etter registrering.

creativelive.com/onair får du en oversikt over kurs som tilbys gratis akkurat nå.

Konklusjon

CreativeLive tilbyr videobaserte kurs av høy pedagogisk kvalitet. Du finner en rekke gratiskurs på forsiden, men du vet ikke hvor lenge de er gratis. Videoene er på engelsk og de er ikke tekstet og de kan være et problem for mange. Vi har kun sett på gratisversjonen og det ikke tvil om at kursene holder høy standard. Hvis du finner et kurs på forsiden som interesserer deg kan vi absolutt anbefale CreativeLive. Bare husk å registrere deg for å se et helt kurs.

Det viser seg senere at du kan ikke se et kurs i sin helhet uten å betale for kurset, men du kan fortsatt se deler av mange kurs helt gratis. Prisen for enkelte kurs er i utgangspunktet 99 USD til 109 USD – da kan du sltså se et kurs i sin helhet. Du får gjerne tilbud om andre kurs til redusert pris hvis du klikker deg videre til handlekurven for et bestemt kurs.

Kilder: Creativelive.com, Wikipedia

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.