Ekstrahjelp for Windows Defender

Windows Defender er en innebygd funksjon i Windows 10 og den beskytter PC-en ganske godt.

Les også: Guide: Windows Defender

Ett av problemene med Windows Defender er at brukergrensesnittet er gjort ganske utilgjengelig via Start, Innstillinger, Oppdatering og sikkerhet, Windows Sikkerhet.

ConfigureDefender

Windows Defender er med andre ord ikke enkelt å justere og konfigurere. Det er her programmet ConfigureDefender kommer inn. Denne appen gjør det blant annet enkelt å aktivere ekstrafunksjoner i Windows Defender.

Last ned og bruk

Du finner ConfigureDefender på github.com. Klikk på Code-knappen og videre på Download ZIP. Last ned og pakk ut ZIP-filen. Høyreklikk på ConfigureDefender.exe og velg å kjøre som Administrator – appen trenger ikke installasjon.

Du får nå opp programvinduet og du kan nå endre innstillinger for Windows Defender. Her kan du blant annet klikke på en HIGH-bryter og dette gjør Windows Defender sikrere ved å aktivere ekstra sikkerhetsfunksjoner. Et alternativ er å klikke på en MAX-bryter og dette aktiverer flere sikkerhetsfunksjoner i Windows Defender og gir maksimum beskyttelse. Klikk på DEFAULT-bryteren for å gå tilbake til standardinnstillingene for Windows Defender.

Det finnes flere innstillingsmuligheter – du kan lese mer om disse ved å lese en PDF-fil du får sammen med programfilen som du lastet ned.

Kilde: ghacks.net

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *