YouTube tilbyr gratisfilmer med reklame
Det har lenge vært kjent at YouTube tilbyr visning av filmer mot betaling, men nå tilbys visning av filmer gratis med reklame.

Les også: Filmstrømmetjenester på nett

Film på YouTube

Det populære nettstedet youtube.com har altså gjort det mulig å se store Hollywood-filmer helt gratis, men mot at du ser på reklame. Dette gjelder ikke aller filmer, men enkelte filmer som Rocky og Terminator.

Utvalget av filmer du kan se på denne måten er lite, det skal dreier seg om rundt 100 titler. Problemet er også at dette tilbudet gjelder kun USA, i hvert fall foreløpig.

Du kan klikke på Film i menyen til venstre på YouTube, og kan deretter bla i filmene for å se hvilke filmer som tilbys gratis («Free With Ads»/«Gratis med annonser»);. Vi har imidlertid funnet en side som viser alle filmene som er gratis – den finner du på youtube.com.

Gjelder ikke Norge

Gratistilbudet gjelder dessverre ikke Norge, i hvert fall ikke foreløpig. Det viser seg at VPN ikke fungerer på dette tiltaket. Vi har prøvd både Tor Browser og nettleserutvidelsen Hola, det vil si programmer som skjuler landet du surfer i eller som gjør det mulig å velge landet du surfer i. I begge tilfellene fikk vi se en tekst som sier at filemen er gratis, men visningen av filmene ble likevel blokkert. Kanskje dette blir tilgjengelig i Norge på et senere tidspunkt.

Kilder: betanews.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *