Wordle på norsk!

Vi har tidligere skrevet om dette spillet på nettet.

Les også: Wordle på flere språk

Nå er Wordle endelig tilgjengelig i norsk utgave!

Wordle på norsk!

Du finner den norske utgaven på wordle.lol. Reglene er de samme som med den engelske versjonen. Det er gratis og du trenger ikke å registrere deg.

Spillet går ut på å gjette et ord og du får kun spille ett spill per dag. Ordet må være norsk og på fem bokstaver. Etter at du har foreslått et ord får du se fargekode som skal vise om en bokstav er riktig eller ikke. Grønn farge betyr riktig bokstav på riktig sted, gul betyr riktig bokstav på feil sted. Du får seks (6) forsøk på å gjette riktig ord.

Du taster inn et ord via tastaturet på skjermen og klikker på piltasten nederst til venstre eller du kan klikke på Sjekk-knappen for å bekrefte ordet. Dette er annerledes enn i den engelske versjonen. Legg inn et nytt ord og klikk på Sjekk-knappen igjen. Dette er annerledes enn den engelske versjonen. Det nye ordet dukker opp på neste rad. Du får til slutt et vindu med statistikk og en mulighet til å dele resultatet.

En annen utgave!

Det dukker stadig opp nye utgaver av Wordle. Du finner en annen norsk utgave på ordbord.no. Vi har dessverre erfart at denne utgaven ikke har så høy kvalitet. Det er mange norske ord som ikke er godtatt, mens andre ord går. Det kan virke som databasen for norske ord i dette spillet ikke er komplett.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *