Windows 10-brukere har noe å glede seg til

Den neste store oppdateringen for Windows 10 skal etter planen lanseres i oktober 2020.

Les også: Hva er Windows Insider?

Denne gangen dreier deg seg ikke om mange nye funksjoner og det er faktisk en god nyhet fordi det er da mindre sjanser for feil i oppdateringen. Microsoft har i stedet bestemt seg for å forbedre eksisterende funksjoner.

Dette er nytt

Den største fordelen med denne oppdateringen er altså at den ikke har så mange store nye funksjoner. Det er positivt fordi det er da mindre sjanse for at den har feil. Dette er noen av nyhetene som kommer i oktober-oppdateringen for Windows 10:

  • Ny og bedre startmeny.
  • Forbedret ALT-TAB-funksjon.
  • Edge blir nå integrert i systemet.
  • Flere forbedringer over hele linjen.

Vi legger også merke til at Microsoft driver og faser ut det klassiske kontrollpanelet. System-siden du finner i Kontrollpanel, System og sikkerhet er flyttet til Innstillinger-funksjonen i Windows 10.

Gode tilbakemeldinger

Nettstedet windowslatest.com har testet oppdateringen og liker det de ser. Blant forbedringene er at oppdatering skal gå vesentlig raskere enn tidligere, i hvert fall hvis du har SSD-lagringsenhet. Det dreier seg om forbedringer over hele linjen. Les mer på windowslatest.com.

Last ned

Du kan allerede nå teste denne oppdateringen hvis du er registrert som Windows Insider. Dette gjør du via Start, Innstillinger, Oppdatering og sikkerhet, Windows Update. Den nye oppdateringen er foreløpig kjent som versjon 20H2.

Les også: Slik fungerer VirtualBox

Du bør ikke teste denne oppdateringen på en PC du bruker til daglig, fordi denne oppdateringen er ikke lansert ennå og kan derfor være ustabil. Det ideelle er å teste den på en virtuell maskin med for eksempel VirtualBox.

Kilder: howtogeek.com, Microsoft, windowslatest.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.