Apper slutter å fungere etter Windows-oppdatering
Vi har tidligere fortalt om et par problemer etter installasjon av den store oppdateringen av Windows 10. Listen over problemer bare fortsetter.

Les også: Alvorlig feil i Windows 10-oppdatering
Les også: Problemer i kø for Windows 10

Apper slutter å fungere

Nå er det nettleseren Edge og Store som har problemer for en del brukere. Store-appen mister kontakten med internett og nettleseren Edge får ikke tilgang til enkelte nettsider. Videre virker ikke apper som Mail og Kalender som de skal. Andre nettlesere som Internet Explorer får tilgang til nettet.

Microsoft skal være klar over problemet og selskapet mener det dreier seg om en feil i IPv6-innstillinger. Microsoft arbeider nå med å finne en permanent løsning.

Slik fikser du problemet

Dette gjelder kun for dere som har problemer med disse appene. Du kan enten prøve å bruke en annen nettleser eller du kan vente på at problemet blir fikset. Du kan eventuelt fikse problemet selv via Start, Innstillinger, Nettverk og internett, Nettverks-og delingssenter. Klikk på nettverksadapteret (ved siden av Tilkoblinger). Velg Egenskaper og Nettverk-fanen. Sett en hake ved TCP/IPv6. Klikk på OK for å bekrefte valget.

Kilde: betanews.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.