Den store oppdateringen er nå klar for mange

Det er over to måneder siden den store oppdateringen ble lansert og nå kan det være aktuelt å oppdatere.

Les også: Stor oppdatering for Windows

Det er oppdaget en rekke feil i oppdateringen, men nå har Microsoft fikset mange av disse feilene.

Ikke lenger blokkert

En del brukere har opplevd at den store oppdateringen ikke er tilgjengelig. Nå er situasjonen slik at oppdateringen er tilgjengelig for mange brukere.

Bør du oppdatere eller ikke?

Det skal være greit å oppdatere nå. På microsoft.com finner du en liste over feil som er blitt oppdaget. Status per i dag er at det er meldt om 13 feil og av disse er det 8 som er blitt fikset. Dersom du ikke finner noen feil som berører deg kan det være greit å oppdatere.

Det er ditt valg om du installerer den store oppdateringen eller ikke. Hvis du bestemmer deg for å oppdatere kan du gjøre dette via Start, Innstillinger, Oppdatering og sikkerhet. Her skal du få en lenke som gjør det mulig å laste ned og installere den store oppdateringen med nye funksjoner. Det er bare å klikke på lenken for å sette i gang oppdateringen.

For ordens skyld, hvis ikke du ser denne lenken er ikke denne oppdateringen tilgjengelig for deg ennå. Da må du rett og slett ventet.

Du bør også være klar over at denne oppdateringen inneholder kun nye funksjoner og den haster derfor ikke.

Du kan angre

Dersom du har installert den store oppdateringen og at du merker problemer kan du gå tilbake til tilstanden før oppdateringen – les mer i vår artikkel.

Kilder: microsoft.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *