Flere får den store Windows-oppdateringen

Windows 10 May Update med versjonsnummeret 1903, har vært tilgjengelig siden mai 2019. Ganske mange brukere har av ulike årsaker likevel ikke fått denne oppdateringen.

Les også: Dette er nytt i Windows-oppdatering

Blokkering fjernet

Årsaken til at mange ikke har fått den store oppdateringen skal visstnok være at Microsoft har blokkert oppdateringen fordi selskapet har vurdert at de aktuelle datamaskinene ikke er klare for denne oppdateringen.

Nå skal denne saken være fikset og Microsoft har nå frigitt mai-oppdateringen for mange brukere som tidligere ikke har kunnet installert den.

Har du allerede installert den?

Hvordan vet du om du allerede har installert den store oppdateringen? Klikk på søkevinduet i Windows, skriv inn winver i søkevinduet og trykk på Enter. Hvis det står 1903 har du allerede installert den. Dersom det står et lavere nummer, for eksempel 1809, da har du ikke installert den.

Slik gjør du det

Det du trenger å gjøre for å installere den store oppdateringen er å klikke på Start, Innstillinger, Oppdatering og sikkerhet, Windows Update. Klikk på Se etter oppdateringer. Husk at prosessen ved å installere den store oppdateringen vil ta tid – du bør gjøre det når du ikke skal bruke datamaskinen til noe annet.

Har du fått Windows 10 1903?

Vis resultat

Loading ... Loading ...

Kilde: betanews.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.