Mystisk Twitter-problem berører mange
Mange Twitter-brukere sliter med et mystisk fenomen – tidslinjen blir plutselig helt tom. Det virker som problemet startet i 2015, men det skjer fortsatt.

Les også: Twitter-tips

Tidslinjen tømmes

Problemet er at tidslinjen i Twitter tømmes plutselig og du ser ingen meldinger, heller ikke dine egne meldinger. Det dukker da opp en offisiell melding fra Twitter som ser slik ut på engelsk:

What? No Tweets Yet?
This empty timeline won’t be around for long.
Start following people and you’ll see tweets show up here.

Twitter «later som» du har ingen følgere og påstår at det er derfor problemet oppstår. Du vet at dette ikke stemmer. Et eller annet sted i maskineriet er det feil, men hvor?

Twitter mener problemet ble løst for 3 år siden

Det virker som dette slett ikke er noe nytt problem, fordi i 2015 sendte Twitter Support ut denne meldingen:

Twitter påstår at problemet er løst, men det er det slett ikke. Det viser seg at ganske mange brukere er plaget av det samme problemet – denne Twitter-meldingen har i dag fått over 256 svar fra brukere som sliter med dette. Hvis du skroller ned tråden i denne Twitter-meldingen kan du se helt nye tilbakemeldinger fra juli 2018. Det betyr med andre ord at mange brukere sliter fortsatt med problemet.

Problemet er at selv om over to hundre brukere har klagd kommer ingen respons fra Twitter Support i den aktuelle tråden.

Problemet er fortsatt ikke løst

Vi har prøvd oss frem via Twitter-innstillinger for å finne en løsning. Vi har ryddet på PC-en for å se om problemet er lokalt ved blant annet å tømme informasjonskapsler og andre midlertidige filer, men det hjelper ikke. Det hjelper heller ikke å bytte nettleser. Aktivering av Twitter-innstillingen «Show the best Tweets first» hjelper heller ikke.

Vi oppdaterer denne artikkelen hvis vi finner ut hva dette er for noe!

Sliter du med det samme?

Bruker du Twitter og har det samme problemet? Legg gjerne inn en melding i kommentarfeltet under denne artikkelen!

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *