Kritikerrost fotobok gis bort
En bok om fotografi som er skrevet av Tony Northrup kan nå lastes ned helt gratis. Dette er en gavepakke for fotointeresserte – dette er en populær bok som har fått strålende anmeldelser.

Les også: Slik blir du bedre fotograf

Gis bort

Navnet på boke er «How to Create Stunning Digital Photography». Grunnen til denne gavepakken skal visstnok være å feire at forfatterens egen YouTube-kanal har passert 1 million abonnenter.

Denne boken har i utgangspunktet en pris på 10 USD (82 kroner) som en e-bok og den er nummer 2 på en bestsellerliste i kategorien digital fotografi på Amazon.com.

Boken inneholder plant annet opplærings-videoer på over 14 timer og praktiske øvelser. Nettadressene til videoene er skrevet ned ved siden av videoene i e-boken så det er bare å skrive denne adressen inn i adressevinduet i en nettleser for å se videoen.

Last ned

Du finner boken på freesdp.com – den kan laste ned på formatene PDF, EPUB eller MOBI. Du trenger ikke å registrere deg – bare klikk på et ønsket format og last ned e-boken. Gratistilbudet skal være tidsbegrenset, men det er usikkert hvor lenge det varer. Last ned boken mens du kan.

Strålende omtale

Boken får strålende omtale og tilbakemeldinger på amazon.com.

Kilde: petapixel.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *