Nuclear finner din favorittmusikk

Nuclear er en gratis app som som strømmer musikk fra flere populære gratis steder på nettet. Et potensielt alternativ til Spotify.

Les også: Spotify-guide

Denne appen er forskjellige fra mange andre lignende apper i det den gir en del informasjon om låtene og artistene.

Prøveversjon

Nuclear har tidligere vært tilgjengelig i alpha-versjon, det vil si veldig tidlig i utviklingsfasen, men er nå tilgjengelig i en versjon som nærmer seg lansering i fullversjon.

Du kan søke etter artister eller låter, du kan bla i musikksjangere eller du kan lese nyhetsdelen (via DASHBOARD) av appen som gir deg en oversikt over populære album og artister.

Denne appen henter musikk fra blant annet YouTube, Bandcamp og SoundCloud, pluss Discog og Last.fm for informasjon og her er det veldig mye å hente av musikk

Nuclear er helt gratis.

Ny versjon

Nuclear er klar i ny versjon. Dette er en såkalt nightly-versjon som betyr at det er den foreløpig siste prøveversjonen.

Last ned og kjør

Du finner Nuclear på github.com/nukeop/nuclear/releases – selve nedlastingslenken er på github.com – klikk på, last ned og kjør nuclear-nightly.exe – du får da opp programvinduet. Det kan hende at Windows Defender reagerer på denne filen og det er slett ikke uvanlig – antivirusprogrammet Windows Defender pleier å stoppe programmer som ikke er utviklet av Microsoft. Du kan bare klikke på Mer info i Windows Defender-vinduet som dukker opp og velge Kjør likevel. Vær også klar over at det kan ta tid før programmet starter når du kjører exe-filen.

Kilde: nuclear.js.org

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *