Populær fotopakke oppdateres
Den populære fotopakken Nik Collection er nå blitt lansert i en ny versjon med bedre støtte for blant annet Photoshop og Lightroom.

Les også: Nik Collection kjøpt av DxO

Google får ros

Fotopakken Nik Collection ble kjøpt av Google i 2012 og søkegiganten la senere ut pakken helt gratis, noe som var svært populært blant fotoentusiaster.

Google får ris

Tonen fra fotointeresserte ble en helt annen i 2017 fordi da bestemte Google seg for å rett og slett stoppe utviklingen av Nik Collection. Denne avgjørelsen ble svært upopulær blant brukerne.

Pakken ble senere kjøpt av selskapet DxO og da var det mange som snakket om at DxO hadde reddet Nik Collection. Problemet er bare at Nik Collection ikke lenger er gratis. Les mer om historikken for Nik Collection i vår artikkel.

Nik Collection 1.1

Nå har altså DxO lansert en ny versjon av Nik Collection og det dreier seg om bedre støtte for Adobe-programmer som Photoshop og Lightroom. Ellers har ikke Nik Collection fått noen nye funksjoner. Du kan kjøpe Nik Collection av DxO på shop.dxo.com – prisen er 69 euro (660 NOK).

Den gamle versjonen er fortsatt tilgjengelig

Google har faktisk ikke fjernet den gamle versjonen av Nik Collection fra sine servere. Du kan altså fortsatt laste den ned helt gratis og uten å registrere deg. Vær imidlertid klar over at den kan være ustabil. Vi har brukt gratisversjonen helt siden den ble lansert og har fortsatt ingen problemer med den sammen med Lightroom Classic. Les mer vår artikkel.

Slik bruker du Nik Collection

Kilde: dpreview.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *