Genial nettside med Windows-oppdateringer

Microsoft har bestemt at Windows-brukere ikke skal få en skikkelig oversikt over oppdateringer for Windows. En av årsakene til dette er at brukerne ikke trenger å vite dette, fordi oppdateringene installeres automatisk uansett.

Les også: Slik får du kontroll over Windows Update

Dette er delvis riktig, men kun delvis. Det er mange brukere som synes det er kjekt å vite hva som blir installert på deres PC-er. Det skjer av og til at oppdateringer fra Microsoft er uheldige. Dette skjer heldigvis sjelden, men det forekommer.

Microsoft leverer ikke

Microsoft har riktignok Security Update Guide, men den er uoversiktlig og du må bruke et filter for å få den informasjonen du vil ha. Microsoft har også nettsiden catalog.update.microsoft.com som gir deg manuell tilgang til oppdateringer, men denne nettsiden er lite brukervennlig – du må selv vite hva du søker etter.

Nettsiden som gir deg oversikten

På nettstedet askwoody.com/patch-list-master finner du en fin oversikt over oppdateringer med en kort beskrivelse på engelsk. Det fine med denne listen er at den er i kronologisk rekkefølge og den oppgir lenker til original-artikler om oppdateringene fra Microsoft. Dette er rett og slett en kjempefin oversikt over Windows-oppdateringer.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *