Mai-oppdateringen er nesten friskmeldt

Den siste store oppdateringen for Windows 10 (versjonsnummeret 1903) ble lagt ut for over to uker siden. Den gode nyheten er at problemene er relativt beskjedne.

Les også: Den store Windows-oppdateringen er klar

Det har likevel dukket opp en del problemer som ikke er alvorlige. Her er oversikten:

Mye er allerede fikset

I slutten av mai ble det lagt ut en viktig oppdatering som fikset en rekke problemer med den store oppdateringen. Les mer i vår artikkel.

Lar seg ikke oppdatere

Du kan i utgangspunktet installere den store mai-oppdateringen via Start, Innstillinger, Oppdatering og sikkerhet, Windows Update. Her skal du få opp en lenke som gjør at du kan installere den store oppdateringen.

Det viser seg at denne metoden ikke fungerer for alle. Det kan virke som Microsoft har blokkert oppdateringen for enkelte enheter. Du kan velge å vente eller du kan bruke en metode som er beskrevet i vår artikkel.

Startmeny og innstillinger

Det er flere som melder om problemer med startmenyen etter installasjon av den store oppdateringen. Videre melder en del brukere om at enkelte apper i innstillinger ikke er stabile.

Sandbox-problemer

Den nye funksjonen Sandbox gjør det mulig å kjøre tvilsomme apper i et isolert miljø. Det viser seg at Sandbox ikke lar seg start og en teori går ut på at problemer ligger i Windows-installasjon med flere enn den engelske språkversjonen installert.

Les også: Hva er Sandbox?

Har du for eksempel både engelsk og norsk språkversjon av Windows installert så vil du sannsynligvis få problemer med Sandbox. Det siste nytt er at Microsoft skal være klar over problemet og vurderer å lage en fiks. Problemet er at denne saken har lav prioritet.

Har du merket problemer?

Hva med deg? Har du installert den store mai-oppdateringen og har du merket noen problemer? Legg gjerne inn en melding i kommentarer under denne artikkelen.

Kilde: windowscentral.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.