Dette er for dårlig, Komplett/PostNord!

Vi har tidligere kritisert Komplett. For over ett år siden mente vi at nettbutikken går i feil retning – det blir dessverre ikke bedre.

Les også: Hva har skjedd med Komplett?

Varen ble ikke levert som lovet

Den dårlige trenden med Komplett bare fortsetter. Vi bestilte nylig en gaming stol fra Komplett. Det ble ikke en hyggelig opplevelse. Komplett skryter av at de kan levere en vare på 1 til 2 dager – dette står på nettsiden for produktet vi bestilte. Vi fikk varen etter over en uke. I tillegg står det FRI FRAKT i store bokstaver på produktsiden, men vi måtte likevel betale frakt.

Det er forresten ikke bare Komplett som svikter – PostNord leverer heller ikke som lovet. Sendingen ble stoppet på postterminalen før den ble sendt videre til mottaker. Vi tar kontakt med både Komplett og PostNord på e-post, men ingen av dem svarer på e-post. Vi ringer, flere ganger, men det ble alltid en lang telefonkø. Til slutt klarte vi å snakke med noen, og fikk vite at informasjonen (adresse og tlf.nr) om mottaker ikke var kjent for PostNord og de kunne derfor verken sende pakken videre eller kontakte oss. Vi ser i ettertid at denne informasjonen står klart og tydelig på pakken, det vil si da vi fikk pakken levert til slutt etter to telefoner.

Elendig kundeservice

Det var altså først da vi ringte (to ganger) PostNord at pakken skulle sendes videre til kunden. Hadde ikke vi ringt hadde pakken sannsynligvis blitt returnert til Komplett.

Det ble ikke oppgitt noen forklaring på hva som hadde skjedd. Uansett ligger ansvaret hos Komplett som skal sørge for at en sending kommer til rette til kunden og ikke minst å informere kunden om eventuelle feil. Her er det elendig kundeservice.

Problemene stopper ikke her

Det ble gjort en muntlig avtale via telefon om levering av sendingen – denne avtalen ble gjort 7 dager etter bestilling av varen. Vi trodde dette ville fikse saken, men neida, PostNord holdt ikke avtalen.

Det spesielle i denne saken er at på sporing av pakken står følgende:

«Sending er på terminal, privat mottaker kontaktes for avtale om levering»

Dette stemmer ikke. PostNord tok aldri kontakt. Vi måtte selv ringe PostNord for å avtale tid, men PostNord holdt altså ikke den første avtalen. Vi ringte for andre gang og avtalte levering av varen 8 dager etter bestilling. Denne gangen ble varen faktisk levert på døren.

Hva skjer med Komplett?

Det som tidligere var en nerdebutikk for data med godt utvalg er blitt en gigant som ikke takler sin egen størrelse. PostNord leverer heller ikke den tjenesten som ble lovet

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.