Mystisk Instagram-plage

Vi har tidligere skrevet om en skikkelig plage på Instagram.

Les også: Hva skjer med Instagram?

Det hele startet i mai 2021 med at vi fikk en feilmelding i Instagram, men vi fikk aldri noen informasjon om hva som er/var årsaken til problemet. Det eneste vi vet er at vi mistet tilgangen til Instagram.

Kontroll-helvete

For å få tilgang til Instagram måtte vi bekrefte hvem som bruker den aktuelle Instagram-kontoen. Men, dette var bare begynnelse på et reelt mareritt.

Les også: Følg Dataporten på Instagram

Uansett hvor mange ganger vi bekreftet identiteten vår så kom feilmeldingen tilbake. Vi ble rett og slett såpass lei av dette at det var nødvendig å ta en pause fra Instagram hele sommeren.

Fungerer igjen

I august bestemte vi oss for å ta i bruk Instagram igjen og denne gangen går det bedre. Instagram er nå brukt i fire dager, fortsatt uten feilmelding. Vi måtte riktignok gjennom en prosess for å bekrefte vår identitet, men kun den ene gangen.

Vi mistenker at en evigløkke med feilmeldinger skyldes ustabil bedrifts-konto. Det vi nemlig gjorde i august var å bytte fra bedrifts-konto til privat-konto på Instagram. Dermed er Instagram i normal drift igjen.

Fortsatt kontroll

Instagram fungerer, men kontoen må bekreftes via en SMS-kode minimum en gang i uka. Vi bruker jo masse tjenester på nettet og Instagram er den eneste som har den overdrevne kontrollen. Noen andre som opplever det samme? Legg gjerne inn en melding i kommentarfeltet under denne artikkelen!

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *