Hva skjer med Instagram?

Det kan dukke opp en mystisk feil i Instagram og det viser seg slett ikke enkelt å fikse.

Les også: Instagram-guide

Mystisk feil

Vi har brukt Instagram i flere år, men fikk plutselig denne feilmeldingen:

Oops, an error occurred.

Vi googlet problemet og får mange forslag, men ingen av forslagene virker. Etter mye om og men fant vi endelig ut av problemet og vi fikk vår Instagram-konto tilbake. Du får løsningen nederst i denne artikkelen.

Hvorfor skjer dette?

Det finnes ikke noe definitivt svar på dette, men det mest sannsynlige er at det rett og slett er en feil (en bug) i Instagram.

Tiltaket som fungerer

På de to første dagene etter at vi fikk dette problemet prøvde vi å bytte og tilbakestille passord, flere ganger. Ingenting hjalp. Til slutt fant vi ut en løsning som virket for oss. Vi måtte rett og slett ta pause fra Instagram i noen dager for deretter å tilbakestille passordet. I vårt tilfelle ventet vi i tre (3) dager. Det kan altså virke som du må ta en pause (ikke logg deg på) fra Instagram i tre dager før du tilbakestiller passordet.

Det varte ikke lenge, dessverre

Wow, dagen etter får vi den samme feilmeldingen. Da er vi tilbake der vi startet. Dette er rett og slett en ond sirkel.

Vi prøver igjen

Noen få minutter senere avinstallerer vi Instagram-appen på et nettbrett – installerer Instagram-appen på nytt og prøver igjen. Vi må bare bekrefte hvem som har denne kontoen og så virker vår Instagram-konto igjen. Vi forstår fortsatt ikke hva som har skjedd.

Bombarderes med kontroller

Et par dager senere fikk vi den samme feilmeldingen igjen, men igjen må vi bekrefte hvem som har kontoen. Vi har nå blitt nødt til å bekrefte hvem som har kontoen tre ganger i løpet av uken! Vi har fortsatt ikke funnet ut hva som er galt.

Har du opplevd dette?

Legg gjerne inn en melding i kommentarfeltet nederst i denne artikkelen hvis du har opplevd det samme!

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *