Flickr vil snart slette bilder

Den populære bildedelingssiden Flicker har endret reglene for hvor mange bilder du kan lagre på tjenesten.

Les også: Flickr setter et tak for antlla bilder

1000 bilder er maks

Det var tidligere kunngjort at Flickr hadde tenkte å starte sletting av bilder 8. januar 2019, det vil si hvis du har lagt ut flere enn 1000 bilder, men nå er denne datoen flyttet til tirsdag 5. februar 2019.

Ønsker du å ta vare på dine bilder på Flickr bør du tenke på dette nå.

Slik laster du ned bildene dine

Du har nå en mulighet til å laste ned alle bilder du har lagret på Flickr slik at du har alt på ett sted.

Du kan opprette et album og laste ned bildene i albumet. Logg deg inn på flickr.com og klikk på menyvalget You, Organize, Batch Organize. Sørg for at «All your content» er valgt i menyen nederst til venstre. Klikk på «Select all»-lenken like over bildene dine. Du skal da få bildene dine i miniatyr. Klikk på «Add to album» og velg «New album» fra menyen. Gi albumet et navn og klikk på Save.

Deretter kan du klikke på You, Albums. Klikk på Download-lenken du ser når du holder musepekeren over albumet. Dermed får du en mulighet til å laste ned alle Flickr-bildene dine.


Kilde: betanews.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.