Last ned tusenvis av Flash-spill!

Nå kan du laste ned 36 000 spill som kjører Adobe Flash.

Les også: Nærmer seg slutten for Flash

Siste året med Flash

Adobe Flash nærmer seg slutten. Adobe skal etter planen fjerne denne teknologien som er både elsket og hatet. Dette skal skje mot slutten av 2020 slik at i år 2021 skal ikke Flash lenger oppdateres eller videreutvikles.

Last ned

Nå har prosjektet Flashpoint gjort tilgjengelig intet mindre enn 36 000 spill som er basert på denne utgående teknologien.

For å laste ned Flash-spillene kan du velge å bruke en torrent-klient, for eksempel BitTorrent – hvis du velger dette programmet bør du være oppmerksom på å klikke på Decline når du får opp et tilbud om å installere Avast-antivirus. Du finner selve torrent-filen på bluemaxima.org. Klikk på Download-lenken og du kan da velge en torrent-klient for å laste ned filen.

Du bruker altså torrent-klienten til å laste ned torrent-filen og kan så velge å lagre alt innholdet i en bestemt mappe. Husk at dette bruker over 400 GB med lagringsplass så du må lagre det på en disk som er stor nok.

Det dreier seg altså om en kjempestor fil på over 400 GB. Det kan ta flere timer å laste ned dette, men det vil avhenge av hvor rask internett-linje du har og hvor rask disk du bruker for å laste det ned, gjerne en lokal SSD-disk.

Når nedlastingen er ferdig kan du pakke ut hele ZIP-filen. Det er godt mulig at du får beskjed om det ikke er nok plass – da må du finne mer plass på en annen disk, eventuelt på ekstern disk.

Størrelsen på filen kan bli en utfordring. Det er ikke bare å laste ned ZIP-filen – du må også pakke den ut for å få kjørt innholdet. Vi har prøvd å kjøre programfilen direkte fra ZIP-arkivet (Launcher, Flashpoint.exe), men vi måtte uansett gjennomgå prosessen ved å pakke ut ZIP-filen til en midlertidig mappe og da var vi like langt. Konklusjonen er at dette tar både MYE plass og det tar flere timer å gjennomføre. Har du derimot masse ledig rask lagringsplass (gjerne SSD) og ikke minst god tid er ikke dette noe problem!

Vi har testet dette og det fungerer som lovet. Vi kjører filen flashpoint.exe fra mappen launcher. Vi får opp programvinduet og klikker deretter på Games-menyen. Her får vi tilgang til spillene og kan dobbeltklikke på et spill vi ønsker å spille!

Kilde: openculture.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *