Slik laster du ned Lightroom-bildene dine

Hvis du er fotointeressert og bruker Adobe Lightroom for å organisere og redigere bildene dine har du kanskje fått det med deg at Adobe har delt opp Lightroom i Lightroom CC og Lightroom Classic. Denne delingen skjedde i 2017.

Les også: Slik er Lightroom CC
Les også: Slik er Lightroom Classic

Lightroom CC lagrer alle bildene dine i nettskyen sammen med endringene du gjør på bildene. Denne modellen passer ikke for alle.

Lightroom Downloader

Adobe har nå lansert Lightroom Downloader, en app som gjør det mulig å laste ned dine egne bilder til din datamaskin.

Den nye appen kan både brukes til å ta sikkerhetskopi av dine egne bilder, og den kan også være nyttig dersom du allerede bruker Lightroom CC, men på et senere tidspunkt bestemmer deg for å forlate Lightroom CC til fordel for Lighroom Classic eller et annet program.

Hvis du bestemmer deg for å forlate Adobe sin abonnement-modell har du ett år på deg å laste ned dine bilder før bildene slettes.

Last ned

Du finner Lightroom Downloader på lightroom.adobe.com. Pakk ut ZIP-filen og kjør programfilen (Setup-up.exe). Du må være logget på Adobe Creative Cloud for å fortsette installasjonen. Lightroom Downloader blir nå installert. Du må bekrefte din identitet med en kode du får tilsendt via e-post. Hvis du får en feilmelding eller du får ingen kode tilsendt, da kan du prøve igjen senere. Følg instruksene på skjermen.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.