Denne appen fikser Windows med ett klikk

Sliter du med problemer med Windows 10, for eksempel med lyden, internett, en skriver eller med en annen maskinvare. Med programmet FixWin kan du på en svært enkel måte fikse dette. FixWin er gratis og krever ikke installasjon.

Les også: Windows 10-triksene

FixWin for Windows 10 er en oppdatering av det populære FixWin-programmet som gjør du på en enkel måte kan fikse en rekke problemer i Windows.

Svært enkelt å bruke

FixWin er svært enkelt å bruke. Den eneste ulempen er at FixWin finnes kun på engelsk ikke på norsk. FixWin består rett og slett av snarveier til innstillinger i Windows og fungerer på den samme måten uansett hvilken språkversjon av Windows du har.

Du finner programmet på thewindowsclub.com – klikk på «Download File» (blå knapp nederst på siden) for å laste ned filen FixWin10.zip, pakk ut filen og kjør programfilen FixWin 10.1.exe. Du får da opp programvinduet for FixWin.

Du får opp Welcome-vinduet med informasjon om din datamaskin. Du skal nå klikke på de ulike menyvalgene til venstre som gir deg tilgang til forskjellige problemstillinger. Du blar gjennom de ulike problemstillingene og klikker på Fix-knappen for å prøve å fikse et aktuelt problem. Du kan for eksempel klikke på «Windows 10» og deretter på Fix-knappen ved siden av «Start Menu doesn’t open or doesn’t work in Windows 10» hvis du har problemer med startmenyen.

FixWin kan brukes til å fikse forskjellige problemer i Windows 10, blant annet følgende:

  • Fikse internett-problemer.
  • Fikse skriver-problemer.
  • Tilbakestill Innstillinger i Windows 10 hvis denne funksjonen ikke virker.
  • Deaktiver OneDrive filsynkronisering.
  • Reparer startmenyen i Windows 10 hvis den ikke åpnes eller ikke virker som den skal.
  • Reparer trådløst nettverk (WiFi) hvis det ikke virker.
  • Fiks Windows Update hvis den ikke fungerer etter oppgradering til Windows 10.
  • Slett mellomlageret i Store hvis nedlasting av apper ikke fungerer.
  • Fiks et problemet med at en app ikke installeres via Windows Store – feilkode 0x8024001e.
  • Fiks Windows Store-apper hvis de ikke virker.

Hvis du for eksempel har problemer med lyden i Windows 10 kan du klikke på menyen Troubleshooters og deretter på Playing Audio Troubleshooter. Du får da opp Windows sitt eget feilsøkeprogram for lyd. Her er det bare å følge instruksene på skjermen for å prøve å få lyden tilbake. Det kan hende at du får flere forslag – det er bare å velge ett av dem og klikke på Neste-knappen for å sjekke om dette fikser problemet.

Har du fortsatt problemer?

Virket ikke FixWin som det skal? Du finner andre forslag i vår guide.

Kilder: Thewindowsclub.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *