Facebook legger ned Norge-kontoret

Som mange andre nettsider har Dataporten en egen side på Facebook.

Les også: Facebooks brukerstøtte fungerer ikke

Vi har hatt ganske store problemer med Facebook. Det er brukerstøtten som er helt fraværende. Nå er det bestemt at Facebook skal fjerne kontoret i Norge.

Det er Meta som er problemet

Det ville ikke vært en overraskelse hvis det er Meta som skaper alle problemene. Vi har vært i kontakt med Facebook flere ganger uten å få hjelp. Vi har riktignok fått svar ved flere anledninger, men det har alltid vært standardsvar. Svarene har aldri vært på personlig plan, det vil si konkrete problemstillinger har ikke blitt løst og vi har aldri fått svar på våre spørsmål. Personlig kundebehandling er helt fraværende.

Les også: Meta Business Suite

Det er et paradoks at da Facebook ble en del av Meta ble det opprettet såkalt Meta Business Suite. Hensikten med dette senteret var å gjøre det enklere for bedrifter å markedsføre sine nettsider på Facebook. Erfaringene viser en motsatt opplevelse. Meta Business Suite gjør det mye mer tungvint å drive en Facebook-side. Dette senteret innebærer flere klikk for å komme til en bestemt funksjon og det er rett og slett et helvete å finne frem funksjoner.

Det lokale kontoret legges ned

Vi trodde situasjonen ikke kunne blitt verre. Nå melder flere nettsider at Facebook-kontoret i Norge legges ned. Det verste er at det finnes ikke noen gode alternativer.

Kilder: E24.no, dagbladet.no

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *