CreativeLive tilbyr kvalitetskurs på nett

CreativeLive er et amerikansk selskap om tilbyr videobaserte kurs på internett. En del av kursene er gratis og de krever ikke registrering, mens mesteparten av kursene må du betale for.

Les også: Gratis kurs på nettet

Det er CreativeLive som arrangerer kursene med studenter til stede i et klasserom. Kusene videooverføres på nettet.

Kreative fag

Creativelive.com tilbyr kurs i fag som fotografi, photoshop, design, musikk og økonomi.

Nye kurs er gratis, det vil si kurs som undervises når du besøker nettsiden, altså kursene som vises på forsiden. Kursene blir senere tilgjengelig på nettet, det vil si etter undervisningtiden og da er ikke kursene lenger gratis.

Slik fungerer CreativeLive

Du finner et utvalg av videoer på hovedsiden til Creativelive.com. Videoene du ser på forsiden er gratis – det er bare å klikke på dem og se videoen. Hvis du klikker på CLASSES og deretter ALL CLASSES får du se en meny med alle kursene, inkludert prisoversikt – her er det kurs som ikke er gratis.

Du kan eventuelt klikke på START FOR FREE, men denne knappen er for registrering – du trenger faktisk ikke å registrere deg for å bruke tjenesten, men du får begrenset seertid hvis ikke du registrerer deg.

Du kan høyreklikke på en video for å eventuelt se videoen i fullskjemmodus og du finner andre innstillinger via høyreklikkmenyen. Hvis ikke denne høyreklikkmenyen vises kan du prøve å oppdatere nettsiden slik at menyen dukker opp.

Du kan se på en video i noen minutter uten å registrere deg. Etter dette blir videoen stoppet og du må registrere deg for å fortsette å se videoen. Du kan faktisk fortsette å se på videoen helt gratis etter registrering.

Gratiskurs

Du finner gratiskurs både på forsiden creativelive.com og på creativelive.com/onair, men det er tilfeldig hvilke kurs som tilbys gratis til enhver tid.

Konklusjon

CreativeLive tilbyr videobaserte kurs av høy pedagogisk kvalitet. Du finner en rekke gratiskurs på forsiden, men du vet ikke hvor lenge de er gratis og du må betale for å se et kurs i sin helhet. Videoene er på engelsk og de er ikke tekstet og de kan være et problem for mange. Vi har kun sett på gratisversjonen og det ikke tvil om at kursene holder høy standard.

Prisen for enkelte kurs varierer fra 99 USD (900 NOK) til 149 USD (1300 NOK) – da kan du altså se et kurs i sin helhet. Du får gjerne tilbud om andre kurs til redusert pris hvis du klikker deg videre til handlekurven for et bestemt kurs.

Kilder: Creativelive.com, Wikipedia

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *