C More bruker store ord om sin filmtjeneste

C More er en av mange strømmetjenester for film og TV-serier. C More sparer ikke på kruttet ved presentasjon av tjenesten, men spørsmålet er om vi lar oss imponere?

Les også: Filmstrømmetjenester

Du kan se på C More på TV, PC/Mac, nettbrett, mobil, Apple TV, Chromecast og Airplay, samt SmartTV (Samsung). Prisen er 99 NOK per måned.

Du kan bestille på cmore.no. Du kan strømme C More på to enheter om gangen. C More er også tilgjengelig hos de fleste TV-leverandører i Norge.

Filmutvalget

cmore.no/filmer kan du se en oversikt over filmer uten at du trenger å være logget på tjenesten. C More har også en søkefunksjon og vi tok noen stikkprøver for å sjekke utvalget av filmer. Woody Allen ga 0 treff. Scorsese ga 0 treff. Tarantino ga 1 treff. Spielberg ga 3 treff.

Konklusjonen er at C More imponerer ikke med utvalget av filmer. På hovedsiden får vi en liste over nye filmer og dette er filmer som hadde premiere for ett år siden. Vi blar ned hovedsiden og filmer i kategorier som romantiske komedier, overveldende følelser, actionsuksesser, Harry Potter og norsk film. C More tilbyr med andre ord et variert utvalg, men C More er ikke stedet for filmklassikere. Riktignok har C More en egen klassikere-kategori, men antallet er svært lite. Du betaler mer for C More enn for Netflix.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *