Ccleaner blir enklere å bruke

Det populære programmet Ccleaner er nå tilgjengelig i ny versjon og det har fått en ny funksjon som gjør det enklere å gjøre PC-en din raskere.

Les også: Ccleaner-guide

Dette er nytt

Det er nå blitt enklere å få raskere PC ved å rydde overflødige filer som samles opp mens du bruker PC-en din. I stedet for det ene valget Renser har Ccleaner nå delt dette i Custom Clean og Easy Clean. Hensikten er å gjøre Ccleaner enklere å bruke. Custom Clean er det gamle Renser-valget, mens Easy Clean er en helt ny funksjon.

Slik bruker du Easy Clean

Velger du Easy Clean skal du klikke videre på Analysis. Ccleaner vil da analysere din datamaskin for å sjekk hvordan programmet kan optimalisere PC-en din. Denne analysen kan ta tid, men dette avhenger av hvor mye du har installert og hvor mye du har brukt PC-en.

Til slutt får du en oversikt over hvor mange «trackers» (informasjonskapsler) og «junk» (diverse midlertidig data) som programmet har funnet på PC-en din. Du kan klikke på Clean All for å fjerne alt. Ønsker du ikke å fjerne alt kan du klikke på «Review»-lenke som gir deg en fin oversikt det som skal fjernes – her kan du på en enkelt måte fjerne hakene ved det du ønsker at ikke skal fjernes. Dette ser veldig oversiktlig og brukervennlig ut!

Last ned Ccleaner

Du finner Ccleaner på ccleaner.com – klikke på Download-lenken nederst i FREE-kolonnen. Husk å fjerne haken ved tilleggsprogrammer du får tilbud om å installere under installasjonen.

Husk å endre dette

Har du ikke allerede gjort det bør du gå til menyvalget Valg og Personvern i Ccleaner – her bør du fjerne haken ved «Help improve Ccleaner by sending anonymous usage data». Dermed blir ikke data sendt til selskapet som utvikler Ccleaner. Videre bør gå til menyvalget Valg og Smart Cleaning og fjerne alle haker her – hvis ikke du fjerner hakene vil du få varsler fra Ccleaner.

Kilde: ccleaner.com.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *